MENY

Dagens meny

Dagens vardagar 11.30-14.00

14-18 juni: Inkokt lax med skagensås och kokt potatis.

Pris: 99 kr

I priset ingår vår stora salladsbuffé, bröd, smör, måltidsdryck och kaffe.

Café meny

Köttbullar med gräddsås, rårörda
lingon, pressgurka och potatismos
125 kr.

Varmrökt lax, dill & pepparrotssås, sallad & kokt potatis
169 kr.

Hamburgare på bringa & högrev på briochebröd med silverlök, cheddarost, tryffelmajonnäs & pommes

159 kr.

Schnitzel med friterad kapris, ärtor,
bearnaisesås & pommes

175 kr.

Wallenbergare med ärtor, brynt smör
och potatismos

165 kr

Kåldolmar med rårörda lingon, pressgurka,
gräddsås & kokt potatis

139 kr.

Räksallad med dressing & bröd

139 kr.

Vegetarisk burgare med cheddarost, tryffelmajonnäs, & pommes (lakto-ovo, går att få vegansk)

155 kr.

Zucchinibiff med ratatouille, rostade grönsaker och tryffelmajonäs (lakto-ovo, går att få vegansk)

155 kr.

Barnköttbullar med gräddsås potatismos &
rårörda lingon

69 kr.

Pannkakor med grädde & sylt

69 kr.
Barnhamburgare med pommes och bröd

79 kr.

 


Från 5 juni serveras dessa rätter vardagar 11,30-19,00 och helger 12,00-19,00. Flera rätter är eller går att få laktos- eller glutenfria. Beställning sker i kassan och man tar eget bord. Ingen bordsservering av dessa rätter. 

 Med reservation för prisändringar.

Sommarmeny

Serveras helger från 5 juni. Från 19 juni varje dag.
12.00-19.00.

Stekt lax med skaldjurssås, stekta
grönsaker & kokt potatis

189:-

Helstekt fläskfilé med stekta grönsaker, rödvinssås & bearnaise sås & pommes frites.

189:-

Kalventrecote med café de Parissmör, rödvinssås, stekta grönsaker och pommes frites.

225:-
 

Beställning sker i kassan och man tar eget bord. Ingen bordsservering av dessa rätter.

 

Bussmeny 2021

Våra smörgåsar

Olika mackor

- Räksmörgås med handskalade räkor på ljust,
grovt eller glutenfritt bröd 125:-

(Vår klassiska räksmörgås är stor och berömd. Den behöver inte förbokas utan vi gör hela tiden mera under dagen)
- Räksmörgås King size på ljust, grovt
eller glutenfritt bröd med handskalade räkor 245:-

- Köttbullesmörgås 89:-

- Ägg- & anjovismacka 69:-

- Kycklingwraps 55:-

- Ostfralla 35:-

Tabergstoppens
3 rätters middag 2021

Förrätt

Toastskagen

-----

Parmaskinka med marinerade rödbetor och getost

-------------------------------------------------------

Varmrätter

Stekt röding med skaldjurssås, primörer
och pommes duchesse

-----

Kalv entrecote med café de Paris smör, rödvinssås, primörer och pommes duchesse

-------------------------------------------------------

Desserter

Krämig chokladtårta med vaniljglass

-----

Creme brulee

*Vi bjuder på kaffe och småkaka*

 

Pris:
3 rättersmiddag 395 kr exkl. dricka (välj en rätt från varje
kategori)
2 rättersmiddag 345 kr exkl. dricka (huvudrätt och antingen förrätt eller dessert)
1 varmrätt 255 kr exkl. dricka

 

Mat och bord måste förbeställas minst 2 dagar innan (serveras ej mors dag). Serveras dagtid.
På kvällstid serveras det endast till grupper på minimum 10 personer.

Ladda ner här

Förbokas av bussbolag

 

Välj ett av följande alternativ:

1. Varmrökt lax med dill- och pepparrotssås och kokt potatis

2. Kåldolmar med gräddsås, lingonsylt och kokt potatis

 

Pris: Ring för bokning och prisuppgift

 

I priset ingår bordsservering, dricka, kaffe och småkaka

 

Mat och bord måste förbeställas

 

Bröllops och festmenyer

För mer information kontakta oss.

Serveras endast till större sällskap, minst 20 personer.

Mat och bord måste förbeställas.

Bröllops och festmeny 1

Rökt älg med kantarellcheesecake och lingoncrème

 

Dillöverbakad vätternröding med hummersås och citrusbräserad fänkål med skaldjur samt potatisterrin med sparris

 

Mascarpone jordgubb

Bröllops och festmeny 2 

Räkbakelse

 

Oxfilé med pepparbräserade rotfrukter, tryffelsås och gräddkokt ostronskivling samt potatistårta

 

Crème Brûlée

Bröllops och festmeny 3

Räk och laxtårta med sikrom

 

Kalvytterfilé med potatis och tryffelcrème, sallad på kål, kantareller och lök samt äppelbalsamvinägersås

 

Choklad caramelmousse

Bröllops och festmeny 4

Lufttorkad skinka med melonsallad och tryffeldressing

 

Hjortytterfilé med äpple- och timjanchutney, murkelsås och puré på palsternacka samt fondantpotatis

 

Vaniljparfait med färska jordgubbar